» مطالب » سبک زندگی » خانه و خانواده » راه کار های موثر برای اینکه برون گرا باشیم
راه کار های موثر برای اینکه برون گرا باشیم
خانه و خانواده

راه کار های موثر برای اینکه برون گرا باشیم

اسفند ۱۹, ۱۴۰۲ 40185

راه‌های ساده برای تقویت برونگرایی و دوری از درون‌گرایی – 28 راهکار

هیچ کس به عنوان یک درون‌گرا یا برون‌گرا به دنیا نمی‌آید. اکثر افراد در محدوده‌ای بین این دو قرار دارند. آن‌ها هر دو ویژگی را در خود جای داده‌اند، اما ممکن است یکی از آن‌ها بر دیگری غلبه کند. افرادی که درون‌گرایی بیشتری دارند، بیشتر به فعالیت‌های داخلی مانند خواندن و تفکر تمرکز می‌کنند، در حالی که افرادی که برون‌گرا هستند، در محیط و فعالیت‌های اجتماعی فعال هستند.

اما کدامیک از درون‌گرا و برون‌گرا بودن بهتر است؟ پاسخ به این سؤال کمی پیچیده است، زیرا هر دوی این شخصیت‌ها نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند، اما به طور کلی، برون‌گرا بودن کمی بهتر است. زیرا با توجه به نیاز انسان به برقراری روابط اجتماعی، این ویژگی به او کمک می‌کند تا به بخشی از آرامش و رضایت زندگی خود دست یابد. بنابراین، آشنایی با راه و روش‌هایی که در این متن بیان می‌شود، برای تقویت برونگرایی بسیار مفید است. در اینجا راهنمایی‌هایی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها بهره‌برداری کنید.

  • شناخت خود

بیشتر مردم همزمان دارای ویژگی‌های درونگرایی و برونگرایی هستند. حتی اگر شما یک درونگرا هستید، ممکن است ویژگی‌های برونگرایی نیز در شما وجود داشته باشد. شما فقط باید این ویژگی‌ها را تشخیص دهید و آنها را بروز دهید. شناخت خودتان به شما کمک می‌کند تا رفتارها و وضعیت خود را بهتر درک کنید.

  • شناسایی علت

علت رفتار درونگرایی خود را پیدا کنید. گاهی اوقات، شرایط خاص، افراد یا مکان‌ها، انگیزه‌های درونگرایی شما را فعال می‌کنند. شرایطی را که شما را ناراحت می‌کنند و اعتماد به نفستان را کاهش می‌دهند، شناسایی کنید تا بتوانید آنها را رفع کنید.

  • آماده باشید برای تغییر

اگر هر نوع روش برونگرایی را به عنوان چیزی نامطلوب می‌بینید، ممکن است سخت باشد آنها را به خود اعمال کنید، زیرا ناخودآگاه شما ممکن است مقاومت کند تا آنها در شما جا بیافتند. اما اگر آماده تغییر باشید، می‌توانید این روش‌ها را درک کنید.

  • اعتقاد کنید که می‌توانید تغییر کنید

یک نگاه مثبت نسبت به تغییر داشته باشید و به این باور برسید که می‌توانید صفات برونگرایی را در خود تقویت کنید. یکی از ویژگی‌های درونگرایان، این است که بسیار زمان را در داخل ذهن خود صرف می‌کنند و افکار و احساسات خود را بررسی می‌کنند. اما شما می‌توانید این الگو را تغییر دهید و به سمت برونگرایی پیش بروید.

  • تلاش کنید از ذهن خود دور شوید

با مشغول کردن خود با سرگرمی‌ها و علایق جدید، سعی کنید که کمتر به خودتان تمرکز کنید و از درونگرایی دور شوید. انجام کارهایی که شما را مشغول می‌کند و توجه شما را از خودتان به سمت چیزهای دیگر معطوف می‌کند، می‌تواند به شما کمک کند تا از این الگوی درونگرایی خارج شوید.

  • تصور کنید که خودتان را برونگرا می‌بینید

اگرچه این تصور واقعیتی از شما نیست، اما سعی کنید به عنوان یک برونگرا عمل کنید و خودتان را در این نقش تصور کنید تا به آن باور پیدا کنید. مشاهده کنید که چگونه افراد برونگرا در رفتار و روش‌های خود در مواجهه با شرایط مختلف عمل می‌کنند. با دقت به رفتار و روش‌های آنها توجه کنید و از آنها یاد بگیرید. تلاش کنید تا ویژگی‌های خاصی که آنها را بی‌نظیر می‌سازد را درک کنید.

  • مراقب زبان بدن خود باشید

درونگراها در صحبت‌های گروهی، ممکن است دستان خود را در هم ببندند و حالت تدافعی به خود بگیرند. برای ایجاد تغییر در این الگو، تلاش کنید زبان بدن خود را تغییر دهید و ظاهری آرام و آراسته داشته باشید، زیرا با این تغییرات، مغز به بدن پیام می‌دهد که آرامش را حفظ کند.

  • به گفتگوی درونی خود زیاد اهمیت ندهید

درونگراها عادت دارند به گفتگوی درونی بیش از حد توجه کنند. هنگامی که در گروه‌های بزرگ حضور دارید، سعی کنید گفتگوی درونی خود را به حداقل برسانید و به جای آن، درگیر گفتگوی عمومی شوید.

  • در محیط‌های گروهی راحت باشید

اگر شما یک درونگرا هستید، احتمالاً در محفل‌ها و تجمع‌های گروهی ساکت و کم‌صدایی هستید. اما سعی کنید در شرایط اجتماعی راحت باشید و به خود اجازه دهید در این محیط‌ها آرامش و آسایش را تجربه کنید.

  • از منطقه امن و انزوا فاصله بگیرید

شما نمی‌توانید شخصیت خود را به طور کامل در یک شب تغییر دهید، اما می‌توانید رفتارهای متفاوت را تمرین کرده و به آن‌ها عادت کنید تا به تدریج به یک رفتار طبیعی تبدیل شود. به عنوان مثال، در محله خود قدم بردارید و به همسایگانتان سلام کنید. به تدریج، همانطور که از ترس غلبه می‌کنید، با آنها صحبت کنید و سعی کنید با آنها در ارتباط باشید تا بیشتر به سمت بیرونگرایی و اجتماعی شوید.

  • کارهای پرشور انجام دهید

کارهایی را انجام دهید که قبلاً تجربه نکرده‌اید. اگر احساس می‌کنید باید بیرون بروید، حاضر شوید و به یک کافه بروید. شاید دوستان جدیدی را در آنجا پیدا کنید و یا بهترین حالت، ممکن است تنها در گوشه‌ای بنشینید، اما حداقل شما مجبور خواهید شد از منطقه راحتی خود خارج شوید و کاری که قبلاً ترسیدید انجام دهید.

  • خود را درگیر مکالمات عمومی کنید

در برابر تمایل به ترک مکان، مقاومت کنید. لازم نیست ناگزیراً حرف بزنید، گوش دادن و حفظ تماس چشم نیز به همان اندازه مهم است.

  • یافتن فعالیت‌های اجتماعی که از آن‌ها لذت می‌برید

یکی از دلایل اصلی تبدیل شدن به یک درونگرا، عدم وجود فعالیت‌هایی است که از آن‌ها لذت ببرید. به عنوان مثال، اگر دوستان شما تماشای فیلم را جالب و سرگرم‌کننده می‌دانند، اما شما علاقه‌ای به آن ندارید و از ملاقات با دوستانتان صرف نظر می‌کنید، سعی کنید با افرادی که علاقه‌ها و منافع مشترکی دارید، ارتباط برقرار کنید.

  • دوستی با گروهی از افرادی که کتاب میخوانند

برای دوستی، افراد مناسب را انتخاب کنید. گاهی اوقات افراد اطراف شما می‌توانند دلیل درونگرایی شما باشند، به دلیلی که با آنها راحت نیستید.

  • پیدا کردن افراد مناسب

به دنبال افرادی بگردید که علایق مشترکی با شما دارند، افرادی که از گروه سنی مختلفی هستند و غیره. با این افراد، می‌توانید از شخصیت درونگرای خود خارج شوید.

  • شرکت در یک کلاس آموزشی یا کارگاه آموزشی

در گروه‌های اجتماعی که احساس راحتی می‌کنید، شرکت کنید. سعی کنید با دوستانتان در محیطی که با آن آشنا هستید، قرار بگذارید. در مکان‌هایی که با آنها آشنا هستید، به راحتی می‌توانید با افراد صحبت کنید.

  • برای خود فرصت ایجاد کنید

ممکن است در گروه‌های کوچکتر یا در مکالمات یک به یک بهتر عمل کنید. اگر این مورد صادق باشد، باید در اجتماع با افراد در گروه‌های کوچکتر مشارکت کنید. با انجام این کار، فرصتی برای گفتگوهای عمیق ایجاد می‌کنید.

  • از نقاط قوت خود استفاده کنید

با استفاده از نقاط قوت یا کیفیت‌های مثبت خود، برخورد کنید. اگر در گوش دادن خوب هستید، از آن برای ایجاد دوستی استفاده کنید. مردم دوست دارند درباره خودشان صحبت کنند و وقتی احساس می‌کنند که شخص واقعاً علاقه‌مند به گوش دادن به آن‌هاست، احساس خاصی پیدا می‌کنند. بنابراین، در دفعات بعدی که با یک نفر جدید روبرو می‌شوید، فقط با شروع یک گفتگو، مهارت‌های شنیداری خود را به کار بگیرید.

  • به دعوت‌های اجتماعی بله بگویید

اگر شما یک درونگرای هستید، ممکن است اجتماعی بودن را سخت ببینید. این احتمالا به دلیل این است که شما اغلب در موقعیت‌های اجتماعی قرار نمی‌گیرید. برای شروع، به یک همایش دوستانه بروید و دعوت ناهار همکار خود را قبول کنید.

  • شروع به تمرین مهارت‌های مکالمه خود کنید

وقتی در یک موقعیت اجتماعی هستید، سعی کنید خودتان را مجبور به صحبت کنید. اگر این کار برایتان سخت است، در تنهایی تمرین کنید. به تدریج، وقتی در اطراف خانواده و دوستان نزدیک هستید، شروع به صحبت کردن کنید. هر چه بیشتر به حرف زدن بپردازید، شرایط اجتماعی آسان‌تر خواهد شد.

  • لبخند بزنید

اگر مشکلی در ابتکار عمل برای شروع گفتگو دارید، با لبخند و تماس چشمی مردم را تشویق کنید. این راهی است که به آن‌ها نشان دهید شما متنشر و دوست‌دار صحبت کردن هستید.

  • خودتان را در موقعیت بهتر قرار دهید

آیا در اجتماعات و مهمانی‌ها در یک گوشه می‌ایستید و دیوار را بغل می‌کنید؟ یا در یک گوشه به استراحت می‌پردازید؟ به جای آن، در مرکز اتاق قرار بگیرید و برای گفتگو آماده شوید. تماس چشمی برقرار کنید و سعی کنید خودتان را در مقابل فردی که با آن صحبت می‌کنید قرار دهید و با افراد زیادی مکالمه کنید.

  • مکالمه‌ی کوتاه داشته باشید

مکالمه‌ی کوتاه رابطه‌ی دوستانه با مردم را ایجاد می‌کند. مکالمه‌ی کوتاه می‌تواند در مورد هر چیزی باشد، از آب و هوا گرفته تا ترافیک.

  • با همدلی ارتباط برقرار کنید

یاد بگیرید که بیشتر صمیمانه و قابل دسترس باشید و از قضاوت اجتناب کنید. تلاش کنید با همدلی و همراهی با دیگران، ارتباط برقرار کنید.

  • نگاهی واقعی به مردم داشته باشید

سعی کنید چیزهای جالب در هر فردی که با آن صحبت می‌کنید پیدا کنید. آیا این اشتیاق آنها، سبک منحصر به فرد آنها، شخصیت آنها و رفتارهای آنهاست؟ سعی کنید چیزهایی که مردم به شما می‌گویند را درک کنید. اگر شما واقعاً به صحبت کردن با آنها علاقه‌مند نیستید، آنها متوجه خواهند شد.

  • ریزبین باشید

به جزئیات کوچک در مورد مردم و یا رویدادها توجه کنید تا با الهام از آنها و آموختن، اعتماد به نفس اطرافیانتان را بهتر و بیشتر کنید.

  • مکالمه را به آنچه که علاقه‌مند هستید، هدایت کنید

اگر افراد احساس کنند که به مکالمه علاقه‌مند هستید، بیشتر به ادامه مکالمه تشویق می‌شوند. بنابراین، برای جلب علاقه به ادامه یافتن گفتگو با دیگران، سعی کنید مسیر گفتگو را به آرامی به سمت آنچه که دوست دارید بکشانید.

  • گوشی خود را دور نگه دارید

هنگامی که در شرایط اجتماعی قرار دارید، بهتر است گوشی خود را کنار بگذارید. این اقدام به شما امنیت می‌دهد و شما را به فردی اجتماعی تبدیل می‌کند.

  • افکار خود را به اشتراک بگذارید

زمانی که از شما خواسته می‌شود نظر بدهید، فرصت را برای به اشتراک گذاشتن افکار خود در نظر بگیرید.

  • به خود اجازه خروج دهید

اگر به یک مهمانی دعوت شده اید که از آن لذت نمی‌برید، بعد از گذشت نیم ساعت، می‌توانید محل را ترک کنید. به خاطر داشته باشید که نظرات مردم درباره شما اهمیتی ندارند و شما نباید تحت تأثیر آنها قرار بگیرید. اغلب ممکن است با افراد منفی آشنا شوید که این افراد ممکن است شما را به تردید و شک و ترس وادار کنند و حس منفی در شما ایجاد کنند. در تصمیمات و آرزوهای خود قوی باشید و به آنها پایبند باشید.

  • برای خود وقت بگذارید

وقتی درگیر تمرین‌های برونگرا هستید، بهتر است کمی استراحت کنید تا از نظر روحی دوباره آماده شوید. به عنوان مثال، قبل از شرکت در یک رویداد بزرگ یا حضور در یک مهمانی، به خواب رفتن یا استراحت کردن می‌تواند به ذهن شما اجازه دهد که آرام شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مجید شاه محمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت