» مطالب » سبک زندگی » آموزش آشپزی » طرز تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی برای تزئین و استفاده در غذاها
پیازداغ مجلسی
آموزش آشپزی

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی برای تزئین و استفاده در غذاها

مهر ۵, ۱۴۰۳ 70161

طرز تهیه پیاز داغ چیپسی مجلسی

پیاز داغ چیپسی، علاوه بر زیبایی و تزیین غذاهایی مثل آش رشته و کشک بادمجان، عطر و طعم بی‌نظیری به آنها می‌بخشد. برای تهیه این پیاز داغ خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

مواد مورد نیاز به شرح زیر میباشد:
پیازداغ مجلسی1

  1. آماده‌سازی پیازها: ابتدا پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. اندازه خلال‌ها نباید خیلی ریز و نازک یا خیلی درشت و کلفت باشد.
  2. پیش‌پخت پیازها: قابلمه‌ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای خرد شده را داخل آب جوش بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شوند.
  3. خشک کردن پیازها: پیازهای نرم شده را آبکش کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
  4. سرخ کردن پیازها: در یک تابه مناسب، روغن کافی بریزید (به اندازه‌ای که روی پیازها را بپوشاند). سپس شعله را روشن کنید و صبر کنید تا روغن داغ شود. پیازها را در چند مرحله به همراه کمی زردچوبه به روغن داغ اضافه کنید و پس از سرخ شدن، آنها را از روغن خارج کنید و دسته‌ی دیگری از پیازها را اضافه کنید. این کار باعث می‌شود هم روغن کمتری مصرف شود و هم پیازها به خوبی سرخ شوند.
  5. گرفتن روغن اضافی: پیازهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. حالا پیاز داغ چیپسی شما آماده است.

    نکات مهم و تکمیلی برای درست کردن پیاز داغ مجلسی:

  • هم زدن پیازها: وقتی پیازها را داخل تابه ریختید، لازم نیست مدام آنها را هم بزنید. فقط زمانی که رنگشان به قهوه‌ای تغییر کرد، چند بار به آرامی هم بزنید.
  • میزان روغن: با اینکه در دستور تهیه به نظر می‌رسد روغن زیادی استفاده می‌شود، اما پیازها روغن زیادی به خود جذب نمی‌کنند.
  • استفاده مجدد از روغن: روغنی که بعد از سرخ کردن پیازها باقی می‌ماند، عطر و طعم پیاز را به خود گرفته و برای سرخ کردن بادمجان و سیب‌زمینی بسیار مناسب است و طعم بی‌نظیری به آنها می‌دهد.
  • پیاز داغ خوش‌رنگ‌تر: اگر می‌خواهید پیاز داغ شما خوش‌رنگ‌تر شود، علاوه بر زردچوبه می‌توانید از زعفران هم استفاده کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
Avatar

خبرنگار: مهدی محمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت