سوفله اسفناج خانگی؛ یک غذای مغذی و خوش طعم
آموزش گامبهگام درست کردن سوفله اسفناج خوشمزه
آیا میدانستید اسفناج با وجود اینکه سرشار از آهن است، با پختن مقداری از این ماده مغذی را از دست میدهد؟ اما نگران نباشید! در ادامه به شما طرز تهیه یک غذای خوشمزه و مقوی با اسفناج را آموزش میدهیم که هم میتوانید به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیشغذا از آن لذت ببرید. سوفله اسفناج یک انتخاب عالی برای یک شام سبک و پرانرژی است.
مواد لازم
اسفناج: ۳۰۰ گرم
تخممرغ: ۵ عدد
پنیر رنده شده: ۱ لیوان
آرد: یکچهارم لیوان
بکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
شیر: ۱ لیوان
جوز هندی: یکچهارم قاشق چایخوری
کره: نصف لیوان
طرز تهیه سوفله اسفناج
ابتدا اسفناجها را به خوبی پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب آنها کاملاً خشک شد، خردشان کنید.
زرده و سفیده تخممرغها را با دقت از هم جدا کنید. دقت کنید که حتی ذرهای زرده با سفیده مخلوط نشود.
در یک قابلمه روی حرارت ملایم، کره را ذوب کنید. وقتی کره شروع به حباب زدن کرد، آرد را کمکم به آن اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا یکدست و لطیف شود.
در ادامه، شیر سرد را به آرامی به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مقداری از پنیر ذوب شود.
حالا اسفناجهای خرد شده، زرده تخممرغها و جوز هندی را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط نمایید.
در ظرفی جداگانه، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفت و پفدار شوند (وقتی کاسه را برگردانید، نباید سفیدهها از آن بریزند).
سپس، سفیدهها را به آرامی و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. سپس اسفناج را اضافه کنید و مواد را به آرامی با یکدیگر ترکیب کنید. این کار به ماندن هوا در داخل مواد کمک میکند که باعث پف کردن و خوشمزهتر شدن سوفله میشود.
یک ظرف مناسب فر (ترجیحاً پیرکس) را با کره چرب کنید و مایه سوفله را داخل آن بریزید.
فر را از قبل روشن کنید تا خوب گرم شود. سپس ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. توجه داشته باشید که تا نیم ساعت اول، به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله نخوابد.
وقتی سطح سوفله طلایی شد، یعنی آماده است. برای لذت بردن بیشتر، آن را داغ سرو کنید.
