» مطالب » سبک زندگی » آموزش آشپزی » دو ساندویچ داغ و خوش‌عطر برای عصرانه؛ قارچ و سیر، مرغ و قارچ
دو ساندویچ داغ و خوش‌عطر برای عصرانه؛ قارچ و سیر، مرغ و قارچ
آموزش آشپزی

دو ساندویچ داغ و خوش‌عطر برای عصرانه؛ قارچ و سیر، مرغ و قارچ

آذر ۱۷, ۱۴۰۴ 002

دستور ویژه عصرانه: ساندویچ قارچ و سیر + ساندویچ مرغ و قارچ

اگر به دنبال یک شام سبک یا عصرانه‌ای مقوی هستید، «قارچ» بهترین انتخاب است. قارچ نه‌تنها طعم فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه منبعی غنی از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم است. جالب است بدانید سلنیوم یک آنتی‌اکسیدان قوی است که با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و در آقایان، خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش می‌دهد.

۱) ساندویچ قارچ و سیر (یک پیش‌غذای رستورانی)

این ساندویچ سبک، عطر و طعم بی‌نظیری دارد و خیلی سریع آماده می‌شود.

مواد لازم:

قارچ: ۳۵۰ گرم

سیر: ۲ حبه

کره: ۵ قاشق سوپ‌خوری

نان فرانسوی بزرگ (باگت): ۱ عدد

جعفری تازه: چند ساقه خرد شده

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

آماده‌سازی مواد: ابتدا سیرها را پوست بگیرید و رنده (یا له) کنید. قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌های نسبتاً درشت برش بزنید. نان باگت را هم با یک چاقوی تیز به صورت حلقه‌های اریب برش دهید.

تفت دادن سیر: یک تابه مناسب انتخاب کنید و کره را داخل آن ذوب کنید. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و فقط ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن بلند شود (مراقب باشید سیر نسوزد).

اضافه کردن قارچ: قارچ‌های خرد شده را به سیر و کره اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه با حرارت نسبتاً بالا تفت دهید و مدام هم بزنید تا قارچ‌ها نرم و طلایی شوند.

ترد کردن نان: تکه‌های نان را داخل تستر یا فر (یا حتی یک تابه خشک دیگر) قرار دهید تا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه برشته و ترد شوند.

مرحله آخر: در پایان پخت قارچ، نمک، فلفل و جعفری خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. حالا مخلوط قارچ و سیرِ معطر را روی نان‌های برشته بریزید و داغ سرو کنید.

۲) ساندویچ مرغ و قارچ (غذای کامل و مجلسی)

این ساندویچ با سس مخصوص و پنیر پیتزا، طعمی خاطره‌انگیز دارد و برای ۴ نفر مناسب است.

مواد لازم:

مرغ (ران و سینه): ۲ تکه

قارچ: ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

فلفل دلمه کوچک: ۱ عدد

پنیر پیتزا: ۴ ورق (یا ۲۰ گرم رنده شده)

سس مایونز: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری

آبلیمو، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم

نان ساندویچی و خیارشور: به مقدار کافی

طرز تهیه:

پختن مرغ: ابتدا تکه‌های مرغ را همراه با یک پیاز، مقداری نمک، ادویه و کمی آبلیمو بپزید. پس از پخت، مرغ‌ها را از آب خارج کرده (آب مرغ را دور نریزید) و گوشت آن را ریش‌ریش کنید.

تفت دادن سبزیجات: پیاز دوم را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه کنید. سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده و قارچ‌های ورقه‌شده را به تابه بیفزایید. نکته: شعله را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.

ترکیب مواد: حالا مرغ‌های ریش‌ریش شده را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. در مرحله آخر، پنیر پیتزا را روی مواد بریزید تا با حرارت ذوب شود.

تهیه سس مخصوص: سس مایونز را با یک فنجان از آب مرغی که صاف کرده‌اید و مقداری ادویه مخلوط کنید تا یک سس رقیق و خوش‌طعم به دست آید. این سس را روی مواد داخل تابه بریزید و اجازه دهید ۱ تا ۲ دقیقه با هم بجوشند تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

سرو: شعله را خاموش کنید. مواد خوشمزه و پنیردار را داخل نان ساندویچی بریزید و با خیارشور تزیین کنید. نوش جان!

به این نوشته امتیاز بدهید!

زهرا شریفی

زهرا شریفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت