» مطالب » سبک زندگی » آموزش آشپزی » طرز تهیه میلک‌شیک آلبالویی در ۶ مدل متفاوت و لذیذ
طرز تهیه میلک‌شیک آلبالویی در ۶ مدل متفاوت و لذیذ
آموزش آشپزی

طرز تهیه میلک‌شیک آلبالویی در ۶ مدل متفاوت و لذیذ

مرداد ۱۹, ۱۴۰۴ 30177

بهترین دستورهای میلک‌شیک آلبالویی؛ از ساده تا خامه‌ای

در گرمای تابستان، هیچ چیز به اندازه یک میلک شیک آلبالویی خنک و خوشمزه نمی‌چسبد. این نوشیدنی که ترکیبی از شیر و بستنی با طعم دلپذیر آلبالو است، طرفداران زیادی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه چند نوع میلک شیک آلبالویی را به شما آموزش می‌دهیم تا از درست کردن و نوشیدن آن لذت ببرید.

طرز تهیه میلک شیک آلبالویی ساده

این روش، ساده‌ترین و محبوب‌ترین راه برای تهیه این نوشیدنی است.

مواد لازم

بستنی وانیلی: ۱ لیوان

آلبالوی تازه: ۱/۲ لیوان

شیر سرد: ۱/۴ لیوان

وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

ابتدا آلبالو‌ها را بشویید، ساقه‌ها و هسته آن‌ها را جدا کنید.

آلبالو‌های بدون هسته را برای ۱ تا ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه‌منجمد شوند.

آلبالو‌ها را به همراه شیر سرد، بستنی و وانیل در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست شوند.

میلک شیک را در لیوان سرو کرده و در صورت تمایل با خامه فرم‌گرفته، تکه‌های آلبالو یا ترافل تزئین کنید.

طرز تهیه میلک شیک آلبالویی شکلاتی

اگر عاشق طعم شکلات هستید، این دستور پخت مخصوص شماست.

مواد لازم

بستنی شکلاتی: ۴۵۰ میلی‌لیتر

آلبالوی تازه: ۲ لیوان

شیر سرد: ۱ لیوان

چیپس شکلاتی: ۱/۲ لیوان

سس شکلات: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مانند روش قبل، آلبالو‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کرده، سپس آن‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت در فریزر بگذارید.

آلبالو‌های نیمه‌منجمد، شیر و چیپس شکلاتی را در مخلوط‌کن بریزید تا پوره شوند.

سپس بستنی شکلاتی را اضافه کرده و دوباره میکس کنید تا کاملاً یکدست شود.

میلک شیک را با سس شکلات تزئین کرده و سرو کنید.

طرز تهیه میلک شیک آلبالویی با خامه

اضافه کردن خامه باعث غلظت و طعم لذیذتر میلک شیک می‌شود.

مواد لازم

بستنی وانیلی: ۱۰۰ گرم

آلبالوی تازه: ۳۰۰ گرم

شیر سرد: ۱/۲ لیوان

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آلبالو‌ها را هسته‌گیری کرده و برای ۱ تا ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.

آلبالو‌های نیمه‌منجمد را همراه با شیر، بستنی، شکر و خامه در مخلوط‌کن بریزید.

مواد را آنقدر میکس کنید تا کاملاً یکدست و غلیظ شوند.

نوشیدنی آماده شده را در لیوان بریزید و با مواد دلخواه تزئین کنید.

فوت و فن‌های مهم برای یک میلک شیک عالی

برای شیرین‌تر شدن میلک شیک، می‌توانید از عسل یا شکر استفاده کنید.

اگر مخلوط‌کن ندارید، آلبالو‌ها را ساطوری خرد کرده و مواد را با دست هم بزنید.

برای طعم متعادل‌تر، می‌توانید علاوه بر آلبالو، از میوه‌های دیگری مانند گیلاس یا موز هم استفاده کنید.

برای غلظت بیشتر، می‌توانید مقدار بستنی را افزایش دهید.

به جای شیر گاو، می‌توانید از شیرهای گیاهی مانند شیر نارگیل یا شیر بادام استفاده کنید.

اگر می‌خواهید طعم میلک شیک‌تان خوش‌عطرتر شود، به جای وانیل از گلاب استفاده کنید.

برای تزئین، از خامه فرم‌گرفته، تکه‌های آلبالو و خلال مغزها استفاده کنید تا ظاهری جذاب‌تر داشته باشد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

زهرا شریفی

زهرا شریفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت